Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ!!

Ταξειδι αστραπη με το υπερπολυτελες lear jet του Ρομαν Αμπραμοβιτς!!,στην Νεα Υορκη πραγματοποιει αυριο ο Δημαρχος Πειραια Πετρος Μαντουβαλος,κατοπιν προσκλησεως του Δημαρχου N.Y.C  Mα`ι`κλ Μπλουμπεργκ.Ο Νεο`υ`ορκεζος συναδελφος του θελει να του ευχηθη καλη επιτυχια(δεδομενη),και να τον συμβουλευτει για κατι.
Αερα στα πανια σου Δημαρχε!

PETROMAN LEGENT PALACE!!

Κλείστηκε τελικά η συμφωνία του Δημάρχου Πέτρου Μαντουβαλου με τον ρωσο μεγιστάνα ιδιοκτήτη της Chelsea,για την παραχώρηση του ``φαντάσματος,,δηλ του Πύργου στο λιμάνι!
Η ονομασία του θα είναι όπως βλέπετε συμπηξη των 2 ονομάτων των πρωταγωνιστών ακολουθούμενα από το θρύλος(αγγλιστί) και παλάτι που όντως θα γινη!Αρχιτέκτων έχει επιλεγεί πασίγνωστος Γάλλος που έχει σχεδιάσει τα ομορφότερα κτήρια στο Dubai!Μπραβο Πετραν!

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΑΟΣ ΚΑΙ Η Ν.Δ στο πλευρο του ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ.!!

Οπως σας προαναρτησαμε η Ν.Δ  θα πριμοδοτηση εμμέσως τον ΑΞΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ Πετρο Μαντουβαλο,με το να μην κατεβάσει κανέναν υποψήφιο,αφού εξ`άλλου κανείς ντιντής από δαύτους δεν τολμάει να τα βαλη μαζι του.Και τα διάφορα παραμύθια που διαρρέει  για δήθεν επανάληψη της δίκης Μπολετση είναι απλά ιστορίες για αγρίους.Μήπως ανακαλύφτηκε πουθενά κατάθεση..Πετρου Μαντουβαλου σε λογ/μους των  δικαστών ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ,ΜΟΥΣΤΑΚΑ και ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ??.ΟΧΙ!!!
Εδώ στον ΚΑΛΟΥΣΗ κατέθεσαν 7 εκατομμύρια  και αθωώθηκαν!Όχι τώρα που δεν έχει βρεθεί τίποτα!Αν είχαν πάρει 1.500.000 ευρώ που λέει ο Μπολετσης κάτι δεν θαχε βρεθεί?
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.Ψηφίστε Πετρο Μαντουβαλο.  Ακόμα κι`αν ``ταδωσε,, ξέρει να κρυφτή!Εκει ειναι η μαγκιά!Όσον αφορά κάτι υπαινιγμούς Μπολετση για σατανολατρη Πετρο Μαντουβαλο,τι εννοεί?Είναι σατανιστής ο Πετρος Μαντουβαλος?,Τι έκανε  ο Μητροπολίτης Πειραιά ΣΕΡΑΦΕΙΜ στις 15 Ιανουαρίου φέτος?  

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

ΣΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ!!!

Ο μοναδικός Έλληνας πολιτικός που είχε επισήμως προσκληθεί στον γάμο του Νικολάου και της Τατιάνας είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Πετρος Μαντουβαλος.Μέχρι και ο τέως Βασιλεύς είναι ένθερμος υποστηρικτής του.Τα παιδιά του Βασιλέως είναι όλα fans  του!Επί τη ευκαιρία πεταχτηκε για ενα drink στην θαλαμηγο του Ρομαν Αμπραμοβιτς Le Grand Bleu,με κατά πληροφορίες μας θέμα συζήτησης το sponsoring του Ρώσου μεγιστάνα υπέρ του συνδυασμού του,αλλά και την πώληση του περίφημου Πύργου στο λιμάνι,προκειμένου ο Ρώσος να μετατρέψη το ``φάντασμα..σε super lux 5 stars hotel με το ονομα PETROMAN PALACE!!
Μπραβο Δημαρχε!!

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ Ν.Δ!!!

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες μας η Ν.Δ, δεν θά υποστηριξη τελικα κανέναν για Δήμαρχο στον Πειραιά(αλα Καρπενησι) πριμοδοτωντας έτσι τον Πετρο Μαντουβαλο  με τον οποίον εν μέσω θερμού κλίματος συνέφαγε αργά χθες το βράδυ o Βασίλης Μιχαλολιακος σε πριβε λωζα πασίγνωστου gourmet χώρου!!Κατοπιν των ανωτερω το
top-scandal-mantouvalos.blogspot.com, αναγνωρίζοντας τις εκπληκτικές ικανότητες του Πετρου Μαντουβαλου  του εύχεται καλή επιτυχία!!!Επί τη ευκαιρία οι εις χείρας μας τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν Πετρο Μαντουβαλο  Δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό +73,4% .
Συγχαρητήρια!!! 

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Ο ΜΑΝΟΥΣΟΣ(ΣΦΑΚΙΑ) ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!!

ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΑ αγαπη γλυκεια μου!!

Η ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΥΣΑ !!

Όπου εκδήλωση,γάμος,βαφτίσια,...και κηδεία,πρώτη-πρώτη η λυγερή!Μαυρισμενη(απ`τα αμφεταμινοειδη),μ`αυτό το γλυωδεστατο υπομειδίαμα(της κόμπρα),η φόνισσα μοστράρεται μπροστά-μπροστά!Ακολουθεί πιστά την ινδουιστική πεποίθηση ότι ``αν θες κάτι πολύ,τότε το Σύμπαν ολόκληρο συνωμοτεί μαζί σου!!,,Για την Δημαρχία Πειραιά εννοώ!Πιθανόν να της κατση!
Στην περίπτωση του Μανουσου(απ`τα Σφακια) πάντως  της έκατσε.Τον ήθελε πολύ η φόνισσα Πετρος Μαντουβαλος!! 

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ!!!

Μην αποκλείσετε να εμφανιστεί ο απόλυτος καραγκιόζης Πετρος Μαντουβαλος  τώρα στην  ΕΘΝΙΚΗ Τραπεζα στα Καμίνια,και να το παίξει SUPERMAN.Να ``συμβάλει,,.....και καλά...στην απελευθέρωση των ομήρων...
Επειδή ξέρω την έμμονη ιδέα της Πετρούλας για τηλεθέαση,ακόμα και πάνω στον πόνο και την αγωνία της κοινής γνώμης,βάζω στοίχημα!!
Εκτός αν λείπει η στην Μάνη, η στα Σφακιά..,στον Μανούσο,...το αμόρε!! 

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Η ΦΟΝΙΣΣΑ ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ

Ανεξάρτητα από την έκβαση της υπόθεσης Μαντουβαλου-Μπολετση,να ξέρετε οτι ο Πέτρος Μαντουβαλος έφτασε εδώ που βρίσκεται σήμερα με 2 ΣΟΒΑΡΑ  ΕΓΚΛΗΜΑΤΑπου βαρυνουν την δική του υπόσταση,ανεξάρτητα αν η τρελλή αδελφή  Πέτρος Μαντουβαλος δεν διαθέτει το απαιτούμενο I.Q να ``πιάνει,, τέτοια θέματα που άπτονται των νόμων της Παγκόσμιας Ισορροπιας.
1)Απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του Βασίλη Μιχαλολιακου το 2001
2)Σύστασήη εγκληματικής οργάνωσης σε άμεση συνέργεια με τουλαχιστον 2 απο τους 3 Δικαστές που τον ``αθώωσαν ,,στις 26-2-2010 δηλ. Γεώργιο Ευσταθίου-Αθανάσιο Μουστάκα-Σοφία Μιχαλοπούλου,με μη (προς το παρόν) αποδεδειγμένη συνωμοτική δωροδοκία 1.500.000 ευρώ!!!

ΠΟΙΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ Η ΤΡΕΛΛΗ ΑΔΕΛΦΗ ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ??

Είναι ομολογουμένως απίθανο το επίπεδο ηθοποιίας που διέπει την αδελφή-φόνισσα Πετρο Μαντουβαλο!!Ενώ ξέρει οτι υπάρχουν ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ εις βάρος του στοιχεία συναλλαγής,και τηλεφωνικές συνομιλίες του,και του αμφι δικηγόρου του Κώστα Νταλτα με τον διεφθαρμένο εκβιαστή Πρόεδρο Εφετών Γεωργιο Ευσταθίου,παρ`ολ`αυτά πιέζει αφόρητα τον Ντορικο-Κρητικό(Σφακια),επιβήτορα του,να τρέξει να τον σωση!!Πως θα γινη βρε φόνισσα αυτό??ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ είναι εδώ,δεν ειναι Δημαρχείο Πειραιά!!


Δεν γινεται με τιποτα να καλυφθη αυτο το σκανδαλο Μαντουβαλου νοημονες Ελληνες bloggers!

Δημοσιογραφικοι κυκλοι υπολογιζουν την ταριφα στα 600.000 ευρω.Κανουν λαθος ομως.Η φονισσα αγορασε την 3πλη``αθωωση,,(αυτός και οι 2 μωρές παρθένες του γραφείου του) του πακέτο με την δική μου θανατική καταδίκη 1.500.000 ευρώ!!!

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ!!!

163μέρες πέρασαν από την εκφώνηση της κατάπτυστης, πληρωμένης με 1.500.000 ευρω απόφασης που ``αθώωσε,, ο εκβιαστής τον δολοφόνο!!!
ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ο ``Δημαρχος,, Πειραια ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ
ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ο ``Προεδρος,, Εφετων ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ!!!

162μέρες πέρασαν από την εκφώνηση της κατάπτυστης, πληρωμένης με 1.500.000 ευρω απόφασης που ``αθώωσε,, ο εκβιαστής τον δολοφόνο!!!
ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ο ``Δημαρχος,, Πειραια ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ
ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ο ``Προεδρος,, Εφετων ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ!!!

Έχουμε και μεις στα χέρια μας δημοσκοπήσεις για τα ποσοστά του δολοφόνου ΠΕΤΡΟΥ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΛΟΥ στον Πειραιά!!Είναι όντως ενισχυμένα!Εγώ εξεπλάγην!!Ποτέ δεν πίστευα οτι έχει τόσους πολλούς αμφί η αγαπημένη μου πόλη...Αδελφή Δήμαρχο στον Πειραιά???Αν είναι έτσι τι να κάνουμε.Θα υποταχθούμε στην δύναμη της αδελφότητος!!
Την δίμετρη την οδοντίατρο(για το ...ξεκάρφωμα)τι  την την έκανες ρε φόνισσα ΠΕΤΡΟΥΛΑ??

Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Η ΠΕΤΡΟΥΛΑ!!!

ΓΙΑ ΨΑΧΤΕ ΤΟ....

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ!!!!

ΟΙ ΘΕΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ!!!!
Πλησιάζει η Μεγίστη για την Χριστιανοσύνη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου!!!
Δολοφόνε ακόμα και τώρα,πήγαινε στην Τήνο και παρακάλεσε την Παναγία να σε συγχωρέσει για τα εγκλήματα σου!!!Και αυτό που δεν σουκατσε το 2001 όταν πήγες να φας τον Βασίλη Μιχαλολιακο,αλλα και το  πρόσφατο του 2010,που παραγγειλες τον θάνατο για μένα τον ανάπηρο,παρ`οτι γνώριζες την αθωότητα μου,και πλήρωσες τον αλήτη-εκβιαστή Πρόεδρο Γεώργιο Ευσταθίου και τους συν αυτω με 1.500.000 ευρω να σε ``αθωώσει,,
Τι νομίζεις κιναιδε βλάκα??Ότι είσαι υπεράνω των ΘΕΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ??

Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ!!!

Το κυναιδος είναι η εσχάτη προς τα κάτω βαθμίδα του κίναιδος.Δεν παει παρακάτω.Δηλ. ο κίναιδος επιπέδου κυνός.
Για να μην νομίζουν μερικοί οτι είμαστε ανορθόγραφοι.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ!!!!

Ο πονηρός δικηγόρος του Μαντουβαλου,ο αμφί,έχω μάθει οτι καπνίζει 3 πακέτα τσιγάρα την ημέρα τώρα τελευταία ενώ το είχε κόψει.
Μήπως φοβασαι τίποτα αμφί???Μήπως έχεις μιλήσει πάνω απο 50 φορές κατά την διάρκεια της (από σένα και τον δολοφόνο πελάτη σου ΠΕΤΡΟ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟ) 10 μηνης ``στημενης.. δικης με τον αλητη,εκβιαστη ``Προεδρο Εφετων.. Γεωργιο Ευσταθιου???
Αν ρε αθεόφοβε αμφί,δεν προκύψουν απο την έρευνα που διενεργεί ο αρμόδιος Αντι/λευς του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,πολλαπλές κλήσεις μεταξύ σας ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ,όπως λέει και το αφεντικό σου στις ταμπέλες που κρέμασε στον Πειραια,οτι θα σου εκχωρησω την απαίτηση μου εναντίον του δολοφόνου από αγωγή που του έχω καταθέσει για 3εκ ευρώ!!!Και εγώ έχω λόγο!!Οχι σαν την ...Πετρούλα!!!
Αμφί 6944585155
Πρόεδρος 6944364680-6948278893-6946995656-6944353213,και το πονηρό που τελειώνει σε 79.Ξερεις....
Βάζω στοίχημα την ελευθερία μου ρε αμφί!!Εσύ τι βάζεις???

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ!!!!!

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ
1)Δεν ειναι δολοφονος!!!Ποτε δεν διεταξε να ανατιναξουν τον Βασιλη Μιχαλολιακο!!!
2)Δεν ειναι κιναιδος!!!
3)Δεν επνιξε στο λαδι με 1.500.000 ευρω τον ``πεντακαθαρο`` Προεδρο Εφετων(νυν Ιωαννινων) Γεωργιο Ευσταθιου!!!
4)Δεν χρωσταει περιπου 4 εκ, ευρω!!(Τα 3 στον Γιαννη Μπολετση)!!!
5)Δεν ορκιζεται ψεμματα ΑΚΟΜΑ και στην ζωη των 2 αθωων παιδιων του!!

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ!!!

Ο δολοφόνος ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ θα παη φυλακή!!!Αυτό ειναι σιγουρο!!!!Κυταξτε εσείς που τον υποστηρίζετε απο κοντα μην χρεωθείτε καμιά συνέργεια!!!! 
Γιατι σιγουρα ενας απ`τους πολυ κοντα!!!,ηταν πολυ κοντα!!!!!!στο σπιτι του Βασιλη Μιχαλολιακου,τοτε που εσκασε η βομβα!!!! 
Βασιλακη ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ και τον ΜΠΟΛΕΤΣΗ!!!!

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ!!!

Στην αρχαία Ελλάδα ο ομοφυλόφιλος δεν μπορούσε να γινη
1)Ενας απο τους 9 άρχοντες
2)Δικηγόρος δημοσίων δικών
3)Να καταλάβει οποιαδήποτε εξουσία είτε με κλήρο ειτε με εκλογή! 
Στον νεo Πειραιά δεν ισχύει τίποτα απ`αυτά!!Καλά ρε δολοφόνε έχουν μυριστεί τα Πειραιωτακια οτι είσαι πισωγλεντης??

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΑΙΔΟΣ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ!!!!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΑΙΔΟΣ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ!!!!!

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ!!!!

Πειραιωτες παψτε να ενισχύετε τον δολοφόνο-κίναιδο ΠΕΤΡΟ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟ οικονομικά!!Χάνετε τα λεφτά  σας!!!Περιμένετε τουλάχιστον μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου......
Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά!!!

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ!!!!

Καντε τεστ αληθειας στον δολοφονο!!!ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ
1)Αν εδωσε εντολη το 2001 να δολοφονηθη ο Βασιλης Μιχαλολιακος 
2)Αν ``λαδωσε'' τον Προεδρο Εφετων Γεωργιο Ευσταθιου
Aπλα πραγματα!Αλλο αν κανεις δεν θα το επιβαλη,γιατι δεν το προβλεπει ο νομος.....

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ!!!

157 μέρες πέρασαν από την εκφώνηση της κατάπτυστης, πληρωμένης με 1.500.000 ευρω απόφασης που ``αθώωσε,, ο εκβιαστής τον δολοφόνο!!!
ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ο ``Δημαρχος,, Πειραια ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ
ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ο ``Προεδρος,, Εφετων ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Ο ΚΡΥΦΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ-ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΛΟΥΣΗ

Αγαπητοί νοημονες Ελληνες bloggers.
Επειδή αισθάνομαι οτι με εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μου και το τέλος μου πλησιάζει,παραθέτω σήμερα ένα ντοκουμέντο που με τον ρυθμό που κινείται ο μηχανισμός ερεύνησε των καταγγελιών μου στον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ,πιθανότατα θα αποκαλυφθεί μετά την αποδημία μου εις ΚΥΡΙΟΝ!
Ο Δικαστής Ευάγγελος Καλούσης ήταν απόλυτο ``εργαλείο,,(οπως ο δολοφόνος τον αποκαλούσε) του ΠΕΤΡΟΥ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ!
Φυσικά και δεν γνωρίστηκαν εξ`αιτίας της δικης μου υπόθεσης!Γνωριζόντουσαν τουλάχιστον 3 -4 χρονια πριν το 2000.Ο Καλούσης εχει στενή σχέση αν οχι συγγένεια με την τέως? σύζυγο του δολοφόνου εξαίρετη κυρια Περυ!Τα σπίτια τους στην Ερατεινή Φωκίδος είναι δίπλα-δίπλα.Ο δολοφόνος οταν ήρθε ``φυτευτός,, και με επισκέφτηκε στις 20-11-2000 κρατούμενο στο Ιπποκράτειο(με πιεση 24 και ζαχαρο 4,5),τον πηρε μπροστα μου απ`το κινητο του 6944302192 begin_of_the_skype_highlighting 6944302192 end_of_the_skype_highlighting στο κινητο του Καλουση 6944291021 begin_of_the_skype_highlighting 6944291021 end_of_the_skype_highlighting.Μου κόλλησε λοιπον στ`αυτί μου το κινητό του και άκουσα αυτήν την απαίσια ``κυκλώπειο,,φωνή να με διατάζει να διώξω τον Αλέξη Κούγια που ειχε επιλέξει η οικογένεια μου να με υπερασπιστεί,και να υπακούσω τυφλά στον εκβιασμό ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ!!ΟΙ 2 τους ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ-ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΛΟΥΣΗΣ με εκβίασαν ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ να συμμορφωθω πλήρως στις εντολές ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ.Οπερ και εγενετο!!
Όλα αυτα τα έχω αναλυτικά καταθέσει στον ΕΞΑΙΡΕΤΟ αντιεισαγγελέα του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ κον Ρουσσο Παπαδακη,αλλα αγνοώ το αποτέλεσμα των ερευνών!Τα αναφέρω λοιπόν τώρα γιατί σε περίπτωση που επαναληφθεί η δίκη του δολοφόνου, για το παραδικαστικο μετα τον θάνατον μου,θα πρέπει να βρεθούν οι πολλαπλές υπόγειες διαδρομές μεταξύ των ανωτέρω 2,για να προκύψει το μέχρι σήμερα αναπάντητο ερώτημα δηλ.για ποια υπόθεση κατέθεσε ο Μαντουβαλος μεσω χατζηπαναγιωτου(ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ),Τα 7εκατομμυρια στον λογ/μο του ΚΑΛΟΥΣΗ!!Γιατι ειναι βλακώδες τουλάχιστον να υποστηρίζεται οτι ηταν δικά μου!Εγώ κρατούμενος στο Ιπποκράτειο,ολα τα συγγενικά μου πρόσωπα και τα στελέχη μου στην Ασφάλεια η με την Ασφάλεια από πίσω,ΟΛΑ μου τα χρήματα ``παγωμενα..,αλλα κατά τον αλήτη-εκβιαστή Πρόεδρο Εφετών Γεώργιο Ευσταθίου,πήγα εγώ ο ίδιος και τα κατέθεσα!!!!????
Αυτά γράφει ο αθεόφοβος στην απόφαση!!
Στο σημείο αυτό προτείνω να εξεταστή ως μάρτυρας απο τον Αξιότιμο κον προαναφερθεντα Εισαγγελεα ακομα και ο χειροτερος μου εχθρος!!Ο ανθρωπος που εχει βαλει σκοπο ζωης την παντελη εξοντωση μου!!
Ο δικηγορος Αθηνων ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΑΛΦΑΝΤΑΚΗΣ του Γεωργιου!!!

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ!!!ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ 'Η ΣΥΓΚΑΛΗΨΗ???

Επί 5 και πλέον μήνες προσπαθώ να μεταφέρω στην Ελληνική Κοινωνία,και στους Ανώτατους Δικαστικούς λειτουργούς μια βαρυσήμαντη πληροφορία που μονον 3 ανθρωποι σ`ολον τον κοσμο γνωρίζουν(απο 5 που το γνωριζαν αρχικα!).Οτι δηλ. ο ηθικός αυτουργός της δολοφονικής απόπειρας κατα του ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ το 2001,και υπεύθυνος για τον θάνατο της γριούλας τοτε ακριβώς ειναι ο δολοφόνος ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ.Πάραυτα ουδείς βλέπω να έχει δώσει την πρέπουσα σημασία!!Ούτε καν ο ίδιος ο παρ`ολίγον μακαρίτης!!!
Ο δολοφονος ετοιμάζεται για Δήμαρχος, αφού κατάφερε να με εκμηδενίσει μεσω της ``πληρωμένης,,αποφασης που τον ``αθώωσε,,(1.500.000 ευρω) μαζι με την ``μώρα παρθένα,,βοηθό του Χρήστο Χατζηπαναγιωτου που κατ`εντολήν του κατέθεσε 7 εκατομμύρια δρχ.στον λογ/μο του Ευαγγελου Καλουση τον νοεμβριο του 2000,γνωρίζοντας πολύ καλά(η παρθένα) σε ποιον τα κατέθετε και γιατι!!!(ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!)
Εγω καταστράφηκα,εκμηδενιστηκα,με 15 χρονια στην πλάτη άνευ αναστολής επειδή δεν υπέκυψα στον εκβιασμό του Προέδρου Εφετών ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ και του σατανοπαπα ταμία του ΙΑΚΩΒΟΥ ΓΙΟΣΑΚΗ να τους καταβάλω 60.000 ευρω!!!
Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ πιθανότατα φοβάται ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ τον δολοφόνο ΠΕΤΡΟ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟ,και δεν ασχολείται καθόλου με το θέμα της εναντίον του δολοφονικής απόπειρας(ππερασμένα ξεχασμενα??)
Τα ανώτατα κλιμάκια του ΑΡΕΙΟΎ ΠΑΓΟΥ λείπουν διακοπες,και αγνοώ αν ασχολείται κανείς να διαβάσει την 700 σελιδων ``πληρωμένη,, απο τον δολοφόνο ΠΕΤΡΟ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟ εκτρωματική απόφαση του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ,που μοιάζει με σεναριο επίσημονικης φαντασίας.
Εκ των πραγμάτων εγώ δεν γινεται να καταθέσω live ενώπιον των ειδικών Εφετών αανακριτών κ.κ Μπαλτά και Μόκα για την δολοφονική απόπειρα κατα Βασιλη Μιχαλολιακου,Αρα μοιραία η υπόθεσή θα ξαναπάει από κει πουρθε....
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ`,`ΑΦΟΥ ο ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ έχει τέτοια δύναμη,ελέγχει ΟΛΟΥΣ τους μηχανισμούς,σκοτώνει και δεν πληρώνει,``αθωώνεται,, ο ίδιος ο gangster και χρεώνομαι εγώ ο αθωος σακάτης τα δικά του κακουργήματα,τότε εντάξει Έλληνες,να τον χαίρεστε .ΟΧΙ μόνο σαν Δήμαρχο του Πειραια!!
Βάλτε τον να σας κυβερνήσει!!!
Εγώ δεν το αντέχω.Ηταν ΑΔΙΚΙΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ άνευ προηγουμενου!!
Αν αυτοκτονήσω το κρίμα να πεση στα κεφάλια των όσων συγκάλυψαν το ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ η αδιαφόρησαν για τις 38 αναρτήσεις του adikia-ΜΠΟΛΕΤΣΗ!!
Και δεν ειναι η δικη μου ζωη!!Ξερω οτι κανεις δεν ενδιαφερεται γι`αυτην εκτος απο την οικογενεια μου!
Νοημονες Ελληνες συγκαλύπτετε ΘΑΝΑΤΟΥΣ!!Εν γνώσει σας η απο αναισθησια!!!
Δεν το θελει ουτε ο ΘΕΟΣ αλλα ουτε κι`ο Διάολος αυτο!!!!