Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

O ξαδελφος και οι λαθρομεταναστες!!!

Ο πιο πλησίον και εξ`απορρήτων άνθρωπος του απατεώνα-δολοφόνου Πετρου Μαντουβαλου είναι ο πρώτος του ξάδελφος,ο επονομαζόμενος στην πιάτσα του Πειραιά"λαθραίος"!!!Το 2000 όταν υπηρετούσε στο Λαύριο ο ξάδελφος πρέπει να εισέπραξε λαθρομιζες πάνω απο 500 εκατομμύρια δρχ,διότι επί υπηρεσίας του στο Λιμενικό Λαυρίου μπουκαρισαν από την ευρύτερη περιοχή που "επόπτευε" πάνω απο 50.000 λαθρομετανάστες.Ο ξάδελφος κάλυπτε 3 πολύ οργανωμένες συμμορίες που διέθεταν στόλο 50 φουσκωτών!!!Φυσικά για την τοποθέτηση του εκεί έδωσε μάχη και μαύρο χρήμα τότε ο Πετρος Μαντουβαλος,στα τοτε ανώτατα κλιμάκια του Λιμενικού!!
ΑΝ ο καθ`όλα ικανός Εισαγγελέας Σπυρος Μουζακιτης θέλει να χτυπήσει φλέβα,καλοθα ήταν να ανοίξει τους λογ/μους του ξαδελφου με δικαστική συνδρομή,οχι στην Ελλάδα(εδώ τοπαιζει μισθοσυντήρητος),αλλά στην Κύπρο και στην Πορτογαλία!!!
leo Petrobeakos
NYC

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Μάγισσα και σατανιστρια η αδελφή του Πετρου Μαντουβαλου!!!

Στην αδελφή του την μάγισσα στο Τολο έχει καταφύγει για βοήθεια ο απατεώνας- δολοφόνος Πετρος μαντουβαλος!Σύμφωνα με πληροφορίες μου,η μάγισσα έχει στήσει ομάδα,και κάνουν συνεδρίες με επίκληση του Σατανά,προκειμένου να πετύχουν την αθώωση του απατεώνα!Πάντως μέχρι τώρα φαίνεται οτι ο Σατ τους σνομπάρει γιατί ούτε ο Βασιλης Μιχαλολιακος(1ος στόχος) πέθανεέπαθε ατύχημα ακόμα,αλλά ούτε και ο φυγό(2ος στόχος)!!!Βέβαια η μάγισσα προβλέπει βουλευτιλίκι και υπουργηλικια για τον αδελφό της τον απατεώνα,και ρίχνει Ταρό όλη μέρα να εντοπίσει τον φυγό...Αλλά και εμείς εδώ οι Γιάπηδες ξέρουμε να entopizoyme μάγισσες!!!
Leo Petrobeakos
NYC

Η αξίας 1.000.000 ευρώ ..."θρόμβωση" του Πετρου Μαντουβαλου!!!

Ψάχνεται να βγάλει πλαστό πιστοποιητικό της ειδικής Κρατικής επιτροπής της Πρόνοιας που βγάζει ανάπηρους ο δολοφόνος απατεώνας Πετρος Μαντουβαλος!!!Προσφέρει μάλιστα 1,000.000 ευρώ,αλλά οι γιατροί επειδή δεν θέλουν να πάνε μαζί του μέσα στην ψειρού,ούτε καν το συζητάνε!!Όμως έχουμε ξαναπεί.Ελλάδα είσαστε εκει κατω,τα πάντα "παίζουν".....Όμως έχουν γνώσιν οι φύλακες,εμείς αλλά και ο Κέρβερος Ισιδωρος Ντογιακος,που τον ψάχνει......,και που ο βλαξ Πετρος Μαντουβαλος νομιζει οτι τον δουλευει!
Leo .Petrobeakos
NYC

Ιακωβος Γιοσακης-Σπυρος Αλφαντακης Α.Ε!!!

Βρήκε ο ντιντής-μπιθεγκουρας Σπυρος Αλφαντακης τον απατεώνα κυναιδοπαπα στην ψειρού,και του πρότεινε να τον ανάλαβη δωρεάν,αρκεί να καψει τον φυγό ψευδορκωντας και ψευδομαρτυρωντας.Φανταστείτε τι γεύμα θα προκύψει με συνταγή ντιντή και υλικά κυναιδου!!!Μεγαλη ροπη προς κυναιδισμο βλέπω τελευταία ντιντή!!Δεν πιστεύω να ..πηγαίνεις το γραμμα ασπρουλιτσα..??
Υ/Γ.Το κυναιδος γράφεται με υ όταν τούτος είναι επιπέδου κυνός!
Leo Perobeakos
NYC

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Κωστας Νταλτας `η "αμφι" ο αρχιδιαπλεκομενος!!!

Είναι ένας απο τους 10 Έλληνες δικηγόρους που ξεπλενουν μαύρα και πολλά χρήματα των "μαύρων"πελατών του!Αλλά παράλληλα παρ`ότι από αυτό εδω το blog το έχουμε καταγγείλει αυτό 25 φορές,ούτε ρουθούνι του δεν έχει ανοίξει.Μαλλον δεν ειναι επισκεπτης του blog,o Σπυρος Μουζακιτης!Έχει τεράστια κονε με Κυπριακές τράπεζες όπου έχει εναποθηκεύσει 38~42 εκατομμύρια ευρώ!!!,και που κανείς μα κανείς δεν ασχολήθηκε να βρει την προέλευση τους,αλλά και τις κατά καιρούς ύποπτες εισροές,διαρροες και αποροες!Ειναι ο πιο συχνά επισκεπτόμενος την Κύπρο Έλληνας δικηγόρος.
Θέλω να με μηνύσει ΤΩΡΑ ο "αμφί",και μάλιστα να διαβιβαστεί η μήνυση του ΚΑΙ στον Σπυρο Μουζακιτη,ο οποίος με αίτημα του στην Κυπριακή αρχή ξεπλύματος βρώμικου χρήματος,αλλά και στο Λιχτενστάιν,και στο Λουξεμβούργο,για τον συγκεκριμένο,θα βγάλει ...οχι λαβράκια,αλλά ΦΑΛΑΙΝΕΣ!!!
Για να δούμε τον " παιρνει τον Κο Εισαγγελέα `η θα κωλώσει??
Leo Petrobeakos
NYC

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

O Mέγας "λαδαρχης"!!!

Ο Πετρος Μαντουβαλος θεωρείται ο μεγαλύτερος εκμαυλιστής συνειδήσεων Δικαστών στην Νεότερη Ελληνική Ιστορία!
Έχει στο ενεργητικό του 2 τουλάχιστον εκμαυλισμούς.1)Του Πρωτοδίκη Ευαγγελου Καλουση με 20.000 ευρώ το 2000 και 2)Του "εντιμότατου" Προέδρου Εφετών Γεωργίου Ευσταθιου με 600.000 ευρω το 2009-10!
Σύμφωνα με τα όσα εξαγγέλλει, ότι δηλ θα είναι ο πρώτος βουλευτής στην Α Πειραιά με την Ν.α.Δημ..α στις επόμενες εκλογές,έχει ΗΔΗ εξασφαλίσει την "επαναθώωση" του στις 7 Νοέμβρη στο Τριμελές Κακουργημάτων,όπου παραπέμπεται να δικαστεί για 2 βαρύτατα κακουργήματα,1)Ηθική αυτουργία σε κατάχρηση εξουσίας του καταχρασθεντος την εξουσία του Δικαστή Ευαγγελου Καλουση το 2000,και2)ξέπλυμα βρώμικου χρήματος όπως χαρακτηρίστηκε η κατ`εντολήν του κατάθεση των 7 εκ.δρχ,στον λογ/μο του Καλουση στην Αγροτική Τράπεζα Ελλάδος στις 27-11-2000!
Η άποψη μου είναι οτι αυτή την φορά ΔΕΝ θα "παίξει" εκμαυλισμός συνειδήσεων Δικαστών,και οτι απλα παραμυθιάζει τους Πειραιωτες,εν μεσω απογνωσης...
Εξ`άλλου όπως λέει και ο σοφός λαός..Μια του κλέφτη,δυο του κλέφτη,τρεις και η κακή του μέρα...Όμως επειδή στην Ελλάδα ζούμε..ίδωμεν....
Leo Petrobeakos.
NYC

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Πάλι θα "καθαρίσει" ο απατεώνας Πετρος Μαντουβαλος???

Γυρνάει όλο τον Πειραιά και διαδίδει οτι πάλι έχει την αθώωση στο τσεπάκι ο απατεώνας-δολοφόνος Πετρος Μαντουβαλος!
Μάλιστα επειδή το παίζει και ...Γάλλος,λέει με έμφαση την έκφραση repetition(επανάληψη).Δηλ,τι εννοείς ρε απατεώνα της πλάκας?Ότι θα "ξαναxώσεις" πάλι 600.000 ευρώ???Τι νομίζεις μωρή "kραγμένη",ότι έχει σχέση αυτή η σύνθεση που σε δικαζει στις 7 Νοεμβρη,με τον αλήτη τον Προεδραρα,τον "εξακοσαρα",τον απατεώνα Γιώργο Ευσταθιου???
Θα παρακολουθήσουμε την δίκη από κοντά με 10 κάμερες αληταρά,από όλα τα κανάλια της ομογένειας!!!
Leo Petrobeakos
NYC

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Η "κολλητή" Κα Εισαγγελέας!!!

Κολλητή του χαρακτηρίζει ο απατεώνας-κυναιδος(υ γιατι ειναι κιναιδος επιπεδου κυνος!) Ι...Γιο...ς,την Κα Εισαγγελέα που δικάζει τον επισης απατεώνα-δολοφόνο Πετρο Μαντουβαλο ,στις 7 Νοεμβρίου στο Τριμελές κακουργημάτων για 2 κακουργήματα!!!
Είναι γνωστή η διαπλοκή των 2 απατεώνων με την Μαφία των ακινήτων,με βάσει στοιχεία που έχει στα χέρια του ο Εισαγγελεύς Ισιδωρος Ντογιακος!!
Εγώ δεν πιστεύω όσα ισχυρίζεται ο απατεώνας-κίναιδος...Αλλά πάλι λέω κι`ΑΝ ....???
Leo Petrobeakos
NYC

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Η "κολλητή" Κα Εισαγγελέας!!!

Η Κα Εισαγγελέας!!!
Κολλητή του την χαρακτηρίζει "εύηχα" ο απατεώνας-κυναιδος(με υ γιατί είναι επιπέδου κυνός!!) Ιακωβος  Γιοσακης,την Κα Εισαγγελέα που θα δικάσει στις 7 Νοέμβρη,στο Τριμελές κακουργημάτων τον άλλο απατεώνα-δολοφόνο Πετρο Μαντουβαλο!Για 2 κακουργηματα παρακαλω!! Το στοιχείο αυτό περιλαμβάνεται στην Νο 47 κασέτα-c.d του φυγό,που εχει ήδη κατατεθεί στον Εισαγγελέα του Αρειου Παγου από αρχές Μαρτίου 2010!
Τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχει στην διάθεση του ο Κέρβερος Ισιδωρος Ντογιακος αποδεικνύουν αναμφίβολα τεράστια διαπλοκή μεταξύ των κατωτέρω
1)Πετρος Μαντουβαλος 2)Ιακωβος Γιοσακης3)Πρόεδρος Εφετών Γεώργιος Ευσταθιου `η "εξακοσαρας" 4)Σταύρος Γεωργιτσογιαννακος,Πρόεδρος της Μαφίας των ακινήτων!!!
Τα συμπεράσματα δικά σας......
Leo Petrobeakos
Blacklight shipping Co
NYC ς

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Περιχαρής ο απατεώνας Πετρος Μαντουβαλος!!!

Προχθές κληρώθηκε η σύνθεση που τον δικάζει για 2 σοβαρά κακουργήματα(α)ηθική αυτουργία σε κατάχρηση εξουσίας και β)ξέπλυμα βρώμικου χρήματος),και ο απατεώνας γυρνάει στο Τουρκολίμανο σαν την ...ελεύθερη κι`ωραία,και κλείνει μάτι στους Πειραιωτες,οτι ΚΑΙ ΠΑΛΙ "καθάρισε"!!Ίδωμεν....Πάντως έχουν γνώσιν οι δικαστές!!!
Leo Petrobeakos
NYC